Μα καλά, τι τίτλος είναι αυτός;

Γιατί “Work in Progress!”;

Μια από τις πρώτες απορίες  που ίσως να έχει κάποιος που  επισκέπτεται το blog θα έχει να κάνει με τον τίτλο του. Τι σόι τίτλος, άλλωστε, είναι το ‘Work In Progress!’; Δυο εξηγήσεις υπάρχουν για αυτό, οι οποίες είναι μάλλον συμπληρωματικές παρά αμοιβαίως αποκλειόμενες.

Ο Μύθος

Στο διαδίκτυο οι εξελίξεις  τρέχουν ταχύτατα. Νέα εργαλεία, μέσα, δεδομένα, αλλαγές στον αλγόριθμο των μηχανών αναζήτησης, και πολλά άλλα, καθιστούν απαραίτητη την ανάγκη να μένουμε ενήμεροι και να προσαρμοζόμαστε ανάλογα σε αυτές τις αλλαγές. Εάν φυσικά θέλουμε να παραμένουμε αποτελεσματικοί και ανταγωνιστικοί. Έτσι ότι κάνουμε στο διαδίκτυο, και ειδικά στο online makreting, πρέπει να προσαρμόζεται στις ταχύτατες αλλαγές που συμβαίνουν στον χώρο. ΟΕΔ: ‘Work in Progress!’

Η Πραγματικότητα

   Στα διάφορα προφίλ που διατηρώ, είτε είναι σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, linkedIn, Twitter, κτλ) είτε σε κάθε λογής websites, συνήθως υπάρχει ένα πεδίο για την ιστοσελίδα του χρήστη. Μέχρι να αποφασίσω τον τίτλο της σελίδας, σε πολλά έγραφα απλώς Work In Progress  ή Under Construction. Αυτό οδήγησε σε σχόλια από αρκετούς γνωστούς, του στυλ: ‘Τι θα γίνει με αυτό το work in progress, είναι έτοιμο’ ή ‘πότε θα ανέβει επιτέλους το work in progress’. Κάπως έτσι λοιπόν, ο τίτλος work in progress έμεινε και αποφάσισα τελικά να τον χρησιμοποιήσω.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s